

2023 ARCUS Annual Meeting Agenda

Wednesday, 1 November 9am–12pm AK/10am–1pm PT/11am–2pm MT/12pm–3pm CT/1pm–4pm/ET/7pm–10pm EET

Meeting Goals:

- **CONNECT:** Bring ARCUS members and others from the Arctic research and education community together to meet, talk, and connect.
- **SHARE:** Explore what ARCUS and our members are doing around a number of specific Arctic research focus areas.
- **ADVANCE:** Identify actionable ways that the ARCUS community can work together and support each other.

Time	Agenda Item
9:00 - 9:15 (15 min)	Meeting Welcome & Introduction Welcome from ARCUS Leadership Meeting Goals & Agenda Breakout group overview, discussion topics, and what we hope meeting attendees will contribute to these conversations
9:15 - 10:00 (45 min)	Small Group Conversations Round 1: 1. Community & Citizen Science in the Far North 2. Building Multidisciplinary Research Connections 3. ARCUS Member Collaborations
(~10 min)	Break General networking in the "Virtual Coffee Break" Zoom room
10:10- 10:55 (45 min)	Small Group Conversations Round 2: 1. Community & Citizen Science in the Far North 2. Building Multidisciplinary Research Connections 3. ARCUS Member Collaborations
(~10 min)	Break General networking in "Virtual Coffee Break" Zoom room
11:05 - 11:30 (25 min)	Discussion Group Report-Outs from Breakout Chairs or Rapporteurs • Chairs from each group will each have 5 minutes to share a few brief highlights, next-steps, and answer questions from other participants.
11:30 - 11:45 (15 min)	Next Steps & Opportunities to Stay Involved Plan for using what was discussed today Opportunities to stay involved
11:45 - 12:00 (15 min)	Breakout rooms open for informal networking
12:00	End of Meeting